szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

MadonnaLakhely: Bloomsbury, London, Shaftesbury, Wiltshire Mielőtt Madonna hozzáment volna a brit...

Madonna

Lakhely: Bloomsbury, London, Shaftesbury, Wiltshire
Mielőtt Madonna hozzáment volna a brit rendezőhöz, Guy Ritchie-hez, az énekesnőnek már volt egy lakása az elegáns londoni negyedben, a Bloomsbury-Marylebone-ban. A díva később vásárolt egy sorházat a közelben, potom egy millió angol fontot fizetett érte. A házaspárnak van egy elegáns vadásztelke is (lásd fotó), közel Shaftesbury-hez, az úri ingatlant Ashcombe House-nak nevezik. A rezidencia értékét 7,5-9 millió angol fontra becsülik.

 
Gillian Anderson

Lakhely: Portobello Road, Notting Hill
Az X-akták filmsorozat Dana Scully ügynökét megformáló Gillian Anderson Chicagóban született, ám 2-től 11 éves koráig Londonban nevelkedett. Felnőttként visszatért a városba, Nyugat-Londonban telepedett le. A viszonylag szerény, 3 millió angol fontra értékelt, négy hálószobás lakás egyik extrája a marokkói pihenőszoba volt. A háztól nemrégiben vált meg Anderson, és tőle egy saroknyira, a Portobello Road piac közelében vásárolt új rezidenciát. Az új lakás bejárata ismerős lehet (fotó), itt forgatták ugyanis a Sztárom a párom c. filmet.

 
Cher 

Lakhely: Malibu, Hollywood - California, Key Biscayne - Florida
Cher fél életét építkezéssel, ingatlan felújítással tölti, úgy tűnik, az otthonteremtés a mániája. A karakteres énekesnő, színésznő stílusos, elegáns helyeken szeret letelepedni, egyik házát Malibu-ban, az óceán közelében, sziklaszirteken építgette, szépítgette évekig. Nem olcsó hely, California állam népszerű beach-én még egy lakókocsihoz sem lehet 1 millió dollár alatt hozzájutni. Nemrégiben egy 4,5 dolláros öröklakást vett West-Hollywood-ban, a Sunset Stripen. S hogy teljes legyen a paletta, beszerzett egy hat hálószobás floridai vízparti ingatlant is Key Biscayne-ben 9 millió dollárért.

 
George Clooney 

Lakhely: Laglio, Olaszország
 Amikor Britney Spears botrányaitól volt hangos a sajtó, gyakori vendégek voltak a hollywood-i sztár negyedben a szirénázó rendőr-, mentőautók, helikopterek, paparazzik. Ekkor eszmélt rá George Clooney, hogy a hírhedt énekesnő egy kőhajításnyira lakik tőle. Hogy nyugalomra leljen, árulni kezdte az ingatlanát, s visszavonult Olaszországba. A taljánoknál szívesen töltekezik, a Comói tavaknál, Laglioban vásárolta meg 2001-ben a 25 szobás Villa Oleandrát. A házhoz kültéri színház, hatalmas úszómedence, s egy nagyobbacska garázs is tartozik - itt tartja Clooney a motorjait.

Lenny Kravitz 

Lakhely: New York
A Manhattani SoHo szomszédságában élt hosszabb ideig Lenny Kravitz, ebben az egykor ipari épületként funkcionált ikervillában; s nem vitás, a ház stílusa illett is a rockerhez. Aztán a zenész is kénytelen volt megtapasztalni az ingatlanértékesítés nehézségeit, évekig nem talált vevőt a design lépcsősorral, jakuzzis terasszal rendelkező apartmanra, hiába csökkentette többször is a kínálati árat. Végül a botrányhősnő Courtney Love-nak sikerült eladnia a lakást. 

Bruce Willis 

Lakhely: New York
Az 53 éves színész ingatlanpiaci aktivitása is igen figyelemre méltó. Folyamatosan adja-veszi az ingatlanokat. A New York Post szerint a legfrissebb ügylete egy 10 millió dolláros vétel, az előkelő Cipriani rezidenciában, a Wall Street-en nézett ki magának egy apartmant. S hogy mennyire nem sajnálja a pénzt a kényelemre, az is jelzi, hogy Willis huzamosabb ideig havi 55 ezer dollárért bérelt egy 4 hálószobás apartmant a Trump Tower-ben. A sztár többnyire New Yorkban és Los Angelesben tartózkodik, de malibui, montanai ingatlanjai is vannak, több birtoka van Sun Valley-ben és Idahóban.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Borult marad az ég, az ország néhány helyén havazhat is

Borult marad az ég, az ország néhány helyén havazhat is

Ha George Clooney beleszólhat a politikába, akkor Erzsébet királynő miért nem?

Ha George Clooney beleszólhat a politikába, akkor Erzsébet királynő miért nem?

Meghalt a klasszikus Star Wars Darth Vadere, Dave Prowse

Meghalt a klasszikus Star Wars Darth Vadere, Dave Prowse