szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Tűzifa és gyújtós tartó Nem szokványos otthoni kellék, ám azon szerencséseknek, akik kandallóval tehetik melegebbé és...

Tűzifa és gyújtós tartó
Nem szokványos otthoni kellék, ám azon szerencséseknek, akik kandallóval tehetik melegebbé és meghittebbé házukat, ez a vasból készült tűzifa és gyújtós tartó a szoba dísze lehet. A 80 dolláros (körülbelül 15 ezer forintos) árért ráadásul a tűzgyújtáshoz és a kandalló tisztításhoz szükséges eszközöket is megkapjuk.

Bortartó
Mind többen hajlandók és tudnak áldozni minőségi borokra, amelyek azonban csak megfelelő tárolás mellett őrzik meg a minőségüket. Ez a szekrény étkezők és nappalik kiegészítője. Érdekessége, hogy a bortároló rekeszeken kívül pohártartót és kínáló pultot is találunk rajta. A 18 üveg tárolására alkalmas szekrényt 200 dollárért, azaz körülbelül 36 ezer forintért kínálják. 

Iratrendszerező
Számlák, csekkek, levelek, jótállási jegyek és autópálya matricák. Néhány olyan dolog, amelyet hosszabb ideig kell megőriznünk, mégpedig úgy, hogy később is bármikor megtaláljuk ezeket. Iratok, számlák, újságok és CD lemezek rendszerezésére szolgál ez a színes dobozokból és mappákból álló készlet. A nagy színválaszték a rendszerezés miatt praktikus: más színű dobozban tárolhatjuk például a céges iratokat, a számlákat vagy éppen a banki kivonatokat.

Médiatároló
Korábban a VHS kazetták, manapság a CD és DVD lemezek árasztják el otthonunkat. Ez a kinyitható, kis helyen elférő szekrény 390 CD lemezt, 240 DVD filmet vagy 120 VHS kazettát képes elnyelni. A cseresznye, tölgy és fekete színekben kapható bútorhoz 150 dollárért, azaz körülbelül 27 ezer forintért lehet hozzájutni.VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!