szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Az anyaghasználat a nyers erőt, a finomra csiszolt, faragott kőszaniterek a letisztult szépséget...

Az anyaghasználat a nyers erőt, a finomra csiszolt, faragott kőszaniterek a letisztult szépséget szimbolizálják, a kőkádakkal, -dézsákkal, -mosdókkal berendezett fürdőszobákban is ez a kettősség érvényesül.

A kőszaniterek természetes hatást keltenek, fával kombinálva harmonikus egységet képeznek. A fa kiegészítők - pultok, burkolatok, polcrendszerek stb. - oldják a kő ridegségét. Az extravagáns, szabadon álló kádak és mosdók óriási kavicsokra emlékeztetnek, Claudio Silvestrin dizájner a természetben fellelhető formavilágot igyekezett visszaadni a kőszaniterek formaképzésével. A több tonnás kőtömböket speciális módszerrel és gépekkel munkálják meg, és jelentősen csökken a súlyuk, mire a fürdőszobába kerülnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!