szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A válság ellenére a XIII.


A válság ellenére a XIII. kerületben továbbra is épülnek lakóházak, a legtöbb lakás itt készül el a fővárosban. A magánerős beruházáson túl az önkormányzat maga is épít bérlakásokat, ebben az önkormányzati ciklusban kétszázat. A Lőportár utcában már befejeződött egy 54 lakásból álló lakóépület építése; az Ambrus utcában egy 45 lakásos lakóháznak van érvényes építési engedélye, befejezése 2010 első negyedévre várható. A Zsinór utcában egy 70 lakásos bérház építési engedélyezési eljárása van folyamatban.

A legújabb 30 bérlakás a Reitter Ferenc utcában épült a kerületben: a lakások többségének bérleti jogát ezúttal is pályázat útján lehetett elnyerni. A lakókat 106 jelentkező közül választották ki - tudtuk meg Gellért Lajos sajtóreferenstől. A lakások bérleti díja négyzetméterre vetítve 500 forint + áfa/hó. A bérlők júniusban költözhetnek. A lakások alapterülete 33-79 négyzetméteres.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!