szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Az őszi Lakásvásár előtt bő két héttel Borsi László, a Lakásvásár Média csoport elnöke úgy látja: „Némi élénkülés...

Az őszi Lakásvásár előtt bő két héttel Borsi László, a Lakásvásár Média csoport elnöke úgy látja: „Némi élénkülés várható ősszel a lakáspiacon részben a Lakásvásárnak, részben az október 1-jétől bevezetendő új lakástámogatási hitelprogramnak köszönhetően.” 

Véleménye szerint a január 1-jétől életbe lépő illetékcsökkenés miatt is sokan keresnek most használt lakásokat, de valószínűleg a vásárlást januárra halasztják.  Ez viszont jelentős mozgást fog generálni a piacon. Talán már a válság vége is látszik, bár a valódi végét egy kicsit későbbre várja a Lakásvásár Média Csoport elnöke. Mindent összevetve nagy keresletre lehet számítani a Lakásvásáron, amit az is alátámaszt, hogy ugyanannyi kiállító lesz jelen a rendezvényen, mint a tavaszi kiállításon. A cégek bíznak abban, hogy lakásaik vevőre találnak. Igaz, a piaci mozgásokat követve várhatóan engedni fognak az árból, illetve jó hír, hogy a vásárlók kedvező alkupozícióba kerülhetnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Dubaj: ilyen egy luxus buszmegálló

Dubaj, ez az apró arab államocska a luxusturizmusba fekteti kőolajból származó bevételei jelentős részét, így készülve...