szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A 3 napos rendezvényre közel annyi cég hozza el kínálatát, mint tavasszal, így a lakást keresők széles kínálatból...

A 3 napos rendezvényre közel annyi cég hozza el kínálatát, mint tavasszal, így a lakást keresők széles kínálatból válogathatnak.  A vásár remek lehetőség a piac felmérésére és valószínűleg az ajánlati árak kialakításában is segítséget nyújthat az eladni szándékozóknak. A szervezők különböző programokkal, szolgáltatásokkal teszik színesebbé a Lakásvásárt, így a lakáskeresés hétvégi családi programnak is kiváló lehet.  Idén is lesz Lakásvásár TV, ahol ingatlanfejlesztők, ingatlanos és pénzügyi szakemberek, valamint ingatlanjogászok válaszolnak a riporterek kérdéseire. 

Szolgáltatások, melyeket a belépőjegy tartalmaz

- Jogi tanácsadás - Dr. Hidasi és Társai Ügyvédi Iroda, ingatlannal kapcsolatos kérdésekben
- Internet Cafe
- APEH – ingatlannal kapcsolatos kérdésekre azonnali válasz
- ÉMI Kft. – minőség az építkezés és a felújítás során  
- Gyermeksziget játszótér = Csodaország, ahol a játéké a főszerep!
- Bébijátszó gyermekmegőrzéssel: 2-7 éveseknek kialakított 24 m2 terület az életkorhoz alkalmazkodó játékokkal, szakképzett asszisztensek vezetésével.  
- Programok gyerekeknek

Helyszín: SYMA csarnok

A 15. Budapesti Lakásvásár helyszíne, a SYMA Sport- és Rendezvényközpont a kettes metróval (Stadionok állomás), a 75-ös és 77-es trolibuszokkal, az 1-es villamossal, a 99-es autóbusszal, illetve a távolsági buszpályaudvarról az Ifjúság útja, illetve a Dózsa Gy. út felől közelíthető meg.
Parkolás: Közvetlenül a rendezvénycsarnok mellett 800 gépkocsi számára van ingyenes parkolási lehetőség. A kiállítás teljes időtartama alatt szintén ingyenes a parkolás a Papp László Budapest Sportaréna fedett mélygarázsában, amelynek költségét a Lakásvásár Kft. állja. (Behajtás az Ifjúság útja felől.) Az automata által kiadott parkolójegyet a kiállítás információs pultjánál lehet lepecsételtetni, így válik térítésmentessé a parkolás.

Jegyek:
A Lakásvásár kiállítás belépőjegyének ára 800 Ft
Gyerekkedvezmény: 18 év alattiaknak a belépés ingyenes!
Nyitva tartás: Péntek 14.00-18.00, szombat-vasárnap: 10.00-18.00

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!