szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Megérkeztek az első vendégek Katowicébe, az Angelo márkanevű vadonatúj hotelbe.

Megérkeztek az első vendégek Katowicébe, az Angelo márkanevű vadonatúj hotelbe. A beruházást az osztrák Warimpex jegyzi fejlesztőként, a cég az UBM-mel közösen hozta létre az Angelo márka hatodik egységét. Van már ilyen Prágában, Pilsenben, Jekatyerinburgban, Bukarestben és Münchenben. Ha minden igaz, nálunk is lesz, de erről nem árul el részleteket a vállalat.

Hotel Angelo, Pilsen, Csehország

A 340 ezer lakosú sziléziai nagyvárosban felfutóban van az üzleti turizmus, ez indokolta a négy csillagos hotelt – áll a cég közleményében. A városban már korábban megjelent a magyar tőke, a TriGranit öt éve adta át Silesia City Center nevű plazáját, amit hamarosan több tízezer négyzetméterrel fog bővíteni.

A Warimpex legutóbb két nagy nemzetközi ingatlanos vásáron is jelezte: mind a felső, mind az alsó szállodai részpiacon nyomulni kíván. A tervezett magyarországi Angelo Hotelen kívül kinézett már magának néhány olyan budapesti B kategóriás irodaházat, amit nem túl nagy beruházással olcsó, 1-2 csillagos szállodává alakíthat. Ezekből még mindig nagy hiány van a magyar piacon.

A Warimpex több mint egy évtizede van jelen a magyar ingatlanpiacon. Annak idején az Óbuda-Újlak cégbe való bevásárlással léptek be a piacra.

MN

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megúszhatja a pótdíjfizetést, aki utólag éves autópálya-matricát vesz

Megúszhatja a pótdíjfizetést, aki utólag éves autópálya-matricát vesz

A Time magazin szerint végül leválthatja a telefonokat a Microsoft Surface Duo

A Time magazin szerint végül leválthatja a telefonokat a Microsoft Surface Duo

Ezek az autók a környezetvédelmi teszt alapján a legjobbak

Ezek az autók a környezetvédelmi teszt alapján a legjobbak