szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A 2010.

A 2010. május 18-20 között a bécsi Messe Wien Kongresszusi Központban látogatható expo ebben az évben Közép- és Kelet-Európa országaira, illetve a zöld megoldásokra fókuszál. Három új terület: a zöld energia, bevásárlás és kiskereskedelem, illetve nemzetközi hotelláncok is bemutatkoznak.


Ha május 10-ig regisztrál a hírlevelünkre, kétszemélyes bécsi utat nyerhet, valamint Öné lehet két darab ingyenes belépő a Real Vienna Expo-ra is. Mindehhez nem kell mást tennie, mint válaszolnia három egyszerű kérdésre. A játékban természetesen azok is részt vehetnek, akik már korábban regisztráltak. Ehhez mindössze meglévő jelszavát és e-mail címét kell megadnia.

Játékunk kérdőívét itt találja

A kiállítás ebben az évben is új területeket mutat be a látogatók számára. Az "Eco Energo" témában ingatlanfejlesztők- és kivitelezők, valamint épületgépészeti cégek mutatkoznak be, és a megújuló energiaforrások hasznosítását fogják demonstrálni. A "Shopping & Retail" nevű fórumon olyan ingatlanfejlesztők állítanak ki, amelyek Közép-, Kelet- és Dél-Európában bevásárlóközpont, vagy outlet nyitását tervezik. A "Hotel - Turizmus - Kikapcsolódás" szekcióban pedig nemzetközi szállodaláncok mutatkoznak be, illetve a szektor aktuális témáiról szóló konferenciát is szerveznek.

 

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egyik ellenzéki párt sem tart Hadházyékkal október 23-án

Egyik ellenzéki párt sem tart Hadházyékkal október 23-án

Öt éve nem látott trend jelent meg a lakáspiacon

Öt éve nem látott trend jelent meg a lakáspiacon

Erről tudjon, mielőtt kivetetné a gyerek manduláját

Erről tudjon, mielőtt kivetetné a gyerek manduláját