szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Pekingben új őrületet akar elterjeszteni a Shangri-La szálloda.

Pekingben új őrületet akar elterjeszteni a Shangri-La szálloda. Legfelső emeletein vannak olyan szobák, amelyekbe egyméteres távcsöveket helyeztek el, s azokkal lehet kukkolni a nem túl messze lévő nemzetközi repülőtéren  le-és felszálló repülőgépeket. A fürdőszobában egyetlen gombnyomásra óriási lapostévé bújik elő a káddal szemközti falon, a masszőr pedig egy halk hívó szóra belép az ajtón.

A Shangri-La hotel felső klubjából is kiváló panoráma nyílik Pekingre
Csak exkluzív uszodabelsővel lehet hódítani

Sanghaj egyik főútvonalán van egy luxus hotel, amelyik ugyan csupán 23 szintes, mégis sokan akarnak felliftezni a tetején lévő uszodába, ahonnan különösen este szédítő látvány tárul a látogató elé. A 20 milliós metropolisz másik hoteljében három darab, lépcsőzetesen elhelyezett külső medence áll rendelkezésre -15 emelet magasan.

Jün Paradicsoma - egy sanghaji luxus szálloda
©
Az elnöki lakosztályok ma már Kínában is egyre elegánsabbak

Pekingben, Sanghajban és még jó néhány kínai nagyvárosban nem álltak le az ingatlanberuházások, legfeljebb lassabban fejlődik ez az agázat, mert a kormány - túlfűtöttségtől tartva – különféle fékeket beépítve maga is lassítja.

A portást külön szolgáltatásokra is megkérhetjük

A hotelépítkezések is folytatódnak, egyre magasabb szállodák nőnek ki a földből. Erről az Ingatlanmenedzser is meggyőződhetett a fővárosban és a világkiállításnak helyet adó világvárosban. Az igazi verseny azonban a szolgáltatásokban érezhető és ebben elég kreatívok a kínaiak, ezt a kukkolós példa is jelzi.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!