szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Az amerikai filmcsillag nem új szereplő az ingatlanpiacon, több házat is eladott már ő vagy egyik-másik cége.

Az amerikai filmcsillag nem új szereplő az ingatlanpiacon, több házat is eladott már ő vagy egyik-másik cége. Most viszont kénytelen volt három millió dollárt engedni két ingatlan esetében, ugyanis a piac Amerikában is nagyon nyomott.

A Corona del Mar-ban található villa
©

A The Wall Street Journal szerint végül is 6,5 millió dollárt kasszírozhat egy vízparti családi házért, illetve két nagyobb telekért, utóbbi testvéréva kapcsolatos ügylet. A három ingatlant egy csomagban árulta, de sokáig senki sem jelentkezett rá, hiszen 9,5 millió dollárért akarta eladni, amit ezek szerint nem fogadott el a piac.

A telkek Corona del Mar-nál találhatók és akkorák, hogy akár 500 négyzetméteres partmenti beépítés is lehetséges rajtuk. Egyelőre nem tudni, hogy ki a vevő, Keaton szintén titkolózik és nem közölt részleteket.

Ilyen ingatlanok is versenyeznek Corona del Mar-ban
©

A szinésznő egyébként tanul a hasonló esetekből, a napokban levette a kínálatából a Beverly Hills-ben lévő nagy házát, mert nem nagyon jelentkeztek rá 10,95 millió dollárért. Továbbra is eladásra kínálja viszont a Pacific Palisades-ben található lakóingatlanát mintegy 14 millió dollárért.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Megmutatjuk Diane Keaton lakását

Diane Keaton nemrégiben vett egy villát Hollywood legelegánsabb negyedében, amelyet saját tervei szerint újíttatott...