szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Helyi internetes lapok, többek között a Vancouver Sun (www.vancouversun.

Helyi internetes lapok, többek között a Vancouver Sun (www.vancouversun.com) internetes oldalán megírta - és több tucatnyi fotót is közölt -, hogy Laura Szendreit kegyetlenül összeverték. Barátai, akivel korábban megbeszélt találkája volt, bukkantak rá súlyos fejsérülésekkel, arccal a földre borulva. Kórházba szállították, ahol vasárnap sérüléseibe belehalt. A boncolás várhatóan napokon belül befejeződik.

Vancouver belvárosa

Egyes értesülések szerint a lányt egy baseballütővel verték meg, de ezt a hatóságok nem erősítették meg. Keresnek egy fiatalembert, aki láthatott vagy hallhatott olyasmit, amivel segíthet a nyomozásban. A 16-25 év körüli, közepes termetű, fehér, rövid ujjú inget viselő, hátizsákos fiú mobiltelefonján beszélgetett vagy éppen sms-t küldött.

 A kanadai rendőrség nem gondolja, hogy a mostani eset összefügg a parkban korábban történtekkel, mindenesetre óvatosságra intette a lakosságot az fákkal sűrűn benőtt területen való áthaladáskor. Javasolta, hogy az emberek csak a jól megvilágított helyeken közlekedjenek. A gyilkosság helyszínén a lány iskolatársai és barátai virágokat helyeztek el. A Facebook közösségi portálon pedig csoport alakult, hogy igazságot szolgáltasson Laura Szendreinek – adta hírül a távirati iroda.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ismét több mint százezren tüntettek Fehéroroszországban

Ismét több mint százezren tüntettek Fehéroroszországban

24 óra alatt 83 ezer új fertőzöttet regisztráltak az Egyesült Államokban

24 óra alatt 83 ezer új fertőzöttet regisztráltak az Egyesült Államokban

Koronavírus: „vörös forgatókönyv” Erdélyben

Koronavírus: „vörös forgatókönyv” Erdélyben