szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Marko Milosevic, a néhai elnök fia a NATO-bombázások idején a biotermékeket gyártó Bambi Banat vállalattal közös...

Marko Milosevic, a néhai elnök fia a NATO-bombázások idején a biotermékeket gyártó Bambi Banat vállalattal közös beruházásban építtette fel félhektáros területen a sport- és szórakoztató központot, amely Milosevic rendszerének bukása után hanyatlásnak indult és mára már teljesen ellepte a gyom, leszerelték az értékesebb berendezéseket, amelyek aztán nyom nélkül eltűntek - jelentette az APA hírügynökség.

Pozarevac városa már aláírta az adásvételi szerződést a résztulajdonos Bambi Banattal, amely "ingyen és bérmentesen" átengedte a városnak az ingatlan reá eső háromnegyed részét. A terület egynegyed része, amelyen a tulajdonképpeni Bambi(Disney)land található, Slobodan Milosevic Oroszországban élő örököseinek a tulajdonát képezi.

Alkudni akar a polgármester

Egyes sajtóhírek szerint Milosevic örökösei 100 000 eurót kérnek a Bambilandért, ám ezt az összeget Pozarevac város polgármestere "elképesztően soknak" tartja, amit a város nem tud kigazdálkodni. A polgármester elmondta, hogy szeretnék mielőbb felvenni a kapcsolatot a volt elnök örököseivel, hogy tisztázzák az adásvétel lehetőségét - írta az APA hírügynökség.


 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Piacra dobják az olaszok a 2,1 millió forintos elektromos miniautót

Piacra dobják az olaszok a 2,1 millió forintos elektromos miniautót

Mit szólna, ha rájönne, Orwell 1984-éből már sok minden megvalósult Magyarországon?

Mit szólna, ha rájönne, Orwell 1984-éből már sok minden megvalósult Magyarországon?

Naponta 500 egyetemista segíti a koronavírus-tesztelést

Naponta 500 egyetemista segíti a koronavírus-tesztelést