szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Rövid időn belül várhatóan még idén lezárja az értékesítési tranzakció tárgyalásait a TriGranit és egyelőre meg nem...

Rövid időn belül várhatóan még idén lezárja az értékesítési tranzakció tárgyalásait a TriGranit és egyelőre meg nem nevezett vevője - mondta Török Árpád, a vállalat vezérigazgatója egy hétfői sajtóbeszélgetésen.

A Milleniumi Városközpont madártávlatból

A vezető az ügy sikere érdekében nem mondta meg, hogy melyik ingatlanról van szó. Ez vélhetően egy irodaház vagy irodaházak lesznek, valószinüleg a Milleniumi Városközpontban. Mindkettőben sok ezer négyzetmétert bérlő nagy cégek állomásoznak és hosszú távra szerződtek, s ezt értékelik az intézményi befektetők.

A kiskereskedelem területén fejlesztett Polus Centert már évekkel ezelőtt eladták, más meglévő fejlesztés pedig nincs a porondon Magyarországon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!