szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Hiába van mélyen a vízvezeték, nincs fölötte talaj, ezért elfagyhat a vízmérő, ha nem megfelelően szigeteljük.

Hiába van mélyen a vízvezeték, nincs fölötte talaj, ezért elfagyhat a vízmérő, ha nem megfelelően szigeteljük. A szigetelőanyag kiválasztásánál fontos szempont, hogy nedvesség hatására ne veszítsen szigetelőképességéből - közölte a vízművek szakértője.

©

A hőszigetelés mértékét - a szigetelőanyag vastagságát - a mindenkori külső hőmérsékletet figyelembe véve válasszuk meg. A könnyebb hozzáférés érdekében célszerű mindent elrakni az akna környékéről, s ha például havazik,akkor ellapátolni a havat. Az elfagyott csövek a falban is károkat okozhatnak, maga az óra is elfagyhat, de azt még könnyebben kicserélhetjük, mint a csöveket. 

Az aknát hungarocellel  és rossz pléddel is szigetelhetjük, ha nincs más akkor kartondobozokat is használhatunk. Fpontos, hogy a tél folyamán többször ellenőrzini kell az akna fedlapját és a vízórát is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!