Tetszett a cikk?

A rádió az ORTT határozatának megfelelően szombaton nulla órától megkezdi adása szüneteltetését, de a bíróságon megtámadja a döntést - nyilatkozta Csabai Gábor, a rádió vezetője az MTI-nek.

"Számítottunk a szigorú döntésre, ami a rádió felfogásával is megegyezik, de a kiszabott büntetést aránytalannak és igazságtalanak érezzük" – hangsúlyozta a rádiót működtető kuratórium elnöke.Közlése szerint a bíróságtól kérik a határozat megsemmisítését, valamint a végső döntésig a szankció végrehajtásának felfüggesztését, a jogerős döntésig azonban teljesítik a verdiktet. A rádiót a kényszerű csenden túl még az is sújtja, hogy az ORTT Műsorszolgáltatási Alapjából a médiahatóság által szerdán kiszabott büntetés részeként fél évig nem pályázhat. Pedig a Tilos Rádió 2003-as bevételeinek mintegy fele, 5,7 millió forint származott ebből a forrásból - közölte Csabai Gábor csütörtökön az MTI-nek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kutatók állítják, egy különleges terápiával visszafordítható az öregedés

Kutatók állítják, egy különleges terápiával visszafordítható az öregedés

Menczer Tamás: George Clooney egy jó színész, de nem világpolitikai orákulum

Menczer Tamás: George Clooney egy jó színész, de nem világpolitikai orákulum

Araszol a forgalom az M0-son

Araszol a forgalom az M0-son