Tetszett a cikk?

A párt parlamenti frakciójának vezetője szerint „az elmúlt napok eseményei, az iraki helyzet súlyosbodása indokolja, hogy áttekintsük az iraki magyar katonai szerepvállalást".

A Magyar Demokrata Fórum parlamenti képviselőcsoportja az Országgyűlés Honvédelmi Bizottsága rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezi - közölte Herényi Károly az MTI-vel hétfőn.Herényi szerint Irakban háború folyik, a magyar katonai kontingens az Országgyűlés korábbi határozata alapján azonban csak békefenntartó és humanitárius feladatok ellátására kapott felhatalmazást.A frakcióvezető emlékeztetett arra, hogy az MDF már a múlt héten felszólította a kormányt, hogy kezdje meg a magyar katonai kontingens hazaszállításának előkészületeit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!