Tetszett a cikk?

Egy mellkas- és egy fejlövés miatt életveszélyes állapotban szállították kórházba azt a férfit, aki előzőleg pénteken kirabolt egy bankfiókot Budapesten, a IX. kerületben.

A rabló a Honvédelmi Minisztérium (HM) egyik őrnagya, akinek pszichiátriai kezelésre van szüksége. A gyógykezelés már megkezdődött. Bocskai István, a Honvédelmi Minisztérium (HM) szóvivője annyit közölt: az őrnagyi rendfokozatban lévő férfi a HM rendelkezési állományában van, mert jelenleg vizsgálják az egészségügyi alkalmasságát. Ennek szükségességéről azonban a szóvivő nem kívánt részleteket közölni.

Ács Tibor őrnagy, a Budapesti Katonai Ügyészség szóvivője korábban azt mondta: a történteket a katonai ügyészség vizsgálja. Azt az értesülést, hogy két lőtt seb miatt került életveszélyes állapotba a férfi Ács Tibor nem kívánta megerősíteni. Győrfi Pál, a mentők szóvivője szerint a férfit az M1-es és az M7-es autópálya közös szakaszán találták meg egy autóban életveszélyes állapotban.

A bankrabló pénteken dél körül támadta meg a IX. kerületi Üllői út egyik bankfiókját. A bankrablás után nem sokkal a rendőrök a helyszín közelében, a VIII. kerületi Corvin közben találtak egy fegyvert. A felhúzott, tár nélküli fekete Parabellum típusú gépfegyver egy lámpaoszlop tövében hevert - írta az Index.

A napszemüveget viselő magányos bankrabló fegyverrel lépett be a bankba. A biztonsági őrtől elvette a pisztolyát, majd a pénzt követelte az alkalmazottaktól. Az eddig még ismeretlen nagyságú összeggel gyalog menekült el, mondta az Indexnek a helyszínen lévő rendőrnyomozó.

Menekülés közben a rabló a Corvin mozi közelében megpróbált beülni egy Suzukiba - tette hozzá a portál. Az autó tulajdonosnője azonban ellenált, és kisebb dulakodásba keveredett a bankrablóval, aki elejtette fegyverét, majd futva menekült tovább.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Fegyveres rablót fogtak Szolnokon

Fegyveres rablással gyanúsított férfit fogtak el kedden Szolnokon rövid idővel azt követően, hogy egy fiatal férfi a zsákmányolt pénzzel egy üzletből elmenekült.

MTI Itthon

Anya és lánya tette ártalmatlanná a rablót

Nem adta át a bevételt, lefegyverezte és egy lakó segítségével a rendőrség megérkezéséig fogva tartotta két hölgy azt a férfit, aki péntek este fegyverrel próbált meg kirabolni egy székesfehérvári boltot - közölte a rendőrség, hozzátéve, hogy a boltosok közreműködése nyomán a hatóságok a rablót hamarosan őrizetbe vették.

Pakisztán is megrendeli a Szputnyik V-öt

Pakisztán is megrendeli a Szputnyik V-öt

Kilépett a DK-ból az óbudai alpolgármester, mert csalódott Gyurcsány Ferencben

Kilépett a DK-ból az óbudai alpolgármester, mert csalódott Gyurcsány Ferencben

A rendőrség megtalálta az autóst, aki a járdán száguldozott Budapesten

A rendőrség megtalálta az autóst, aki a járdán száguldozott Budapesten