szerző:
MTI/hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ma mondja el szokásossá vált évértékelő beszédét Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Budapesten, "országértékelő beszélgetéseinek" zárásaként.

Orbán Viktor miniszterelnökként először 1999-ben tett eleget a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület hasonló felkérésének. Azóta minden évben január-februárban Budapesten mondja el évértékelő beszédét, amelyet az utóbbi két évben "országértékelő beszélgetések" sorozata előzött meg. 
   
A Fidesz elnöke az idei országjárás első állomásán, Dombóváron a társadalombiztosítási járulék 19 százalékra csökkentését javasolta, Pécsett az idősek és a három évnél fiatalabb gyerekek bizonyos gyógyszereinek ingyenességét kezdeményezte, míg egri fórumán a 14. havi nyugdíj bevezetéséről, Szentesen a gépkocsival munkába járás költségeinek csökkentéséről, Békéscsabán pedig a polgári kormány otthonteremtési támogatásának visszaállításáról beszélt.
   
A ma délután két órakor kezdődő rendezvényen, amelyet a SYMA csarnokban tartanak, előszőr Martonyi János, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület elnöke, volt külügyminiszter mond köszöntőt, ezután következik Orbán Viktor beszéde.

A beszédet egy tévécsatorna és egy rádiállomás is élőben közvetíti.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!