szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az új baloldali politika tartalmáról beszélt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kedden az MSZP-frakció zárt informális ülésén Budapesten.

Az évadnyitó frakcióülésen meghirdetett új politika alapját a kormányfő szerint a munkahelyteremtés, a műveltség és a tulajdon jelenti. Gyurcsány Ferenc konkrét intézkedéseket nem említett, azokról a hétfői parlamenti ülésen fog beszélni - mondták név nélkül nyilatkozó résztvevők.
 
A frakcióülésen felszólalt Draskovics Tibor kijelölt igazságügyi és rendészeti miniszter is. A képviselőcsoport ülése után nem volt tájékoztató az ott elhangzottakról.
 
Az MSZP-frakció február 4-i évadnyitó ülésén Mesterházy Attila frakcióvezető-helyettes azt mondta: baloldali értékeken alapuló új politikát hirdetett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke.
 
Az új baloldali politika lényege, hogy az elmúlt másfél évben meghozott áldozatokat lefordítsa és kézzelfoghatóvá tegye az emberek számára. Fő pillérei az esélyteremtés, a munkahelyteremtés és az oktatásfejlesztés - közölte a frakcióvezető-helyettes.
 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Az MSZP-frakció jövő héten dönt "renitens" képviselőiről

Jövő heti ülésén dönt az MSZP-frakció az egészségbiztosítási törvény zárószavazásától távol maradó Farkas Imre és a jogszabályra nemmel voksoló Karsai József ügyéről - tájékoztatta Varju László, az MSZP frakcióvezető-helyettese, frakcióigazgatója.

hvg.hu Helyi érték

Molotov-koktél MSZP-s képviselőknek

Molotov-koktélokat dobtak ismeretlenek négy szocialista országgyűlési képviselő házának kertjébe mára virradó éjszaka. Az ügyészség terrorcsekményeknek minősítette az eseteket.

MTI Itthon

MSZP-s platform a reformok folytatásáról

A reformok folytatását és az azok melletti határozottabb kiállást hangsúlyozták az MSZP Társulás a Szociáldemokrata Értékekért Platformja szombati tanácskozásának felszólalói. A Fidesz szerint az MSZP ismételten cserbenhagyta a baloldali, a szociáldemokrata értékeket.

A legérzékenyebb ponton támadhatják a hackerek a Covid-védőoltásokat

A legérzékenyebb ponton támadhatják a hackerek a Covid-védőoltásokat

Biden olyan kormányt alakíthat, amilyet Obama szeretett volna

Biden olyan kormányt alakíthat, amilyet Obama szeretett volna

Szándékosan gázoltak el szemtészállítókat, akik egy boltban kerestek menedéket

Szándékosan gázoltak el szemtészállítókat, akik egy boltban kerestek menedéket