szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Ötmilliárd forintot költ az agrártárca háttérintézményén keresztül az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) kommunikációjára és népszerűsítésére – tudta meg a Napi Gazdaság.

A megvalósításra nyílt közbeszerzési pályázatot hirdetnek, a részfeladatok megvalósítására külön-külön lehet pályázni. A legnagyobb elnyerhető megbízás értéke 2,5–3,7 milliárd forint, ebben a rendezvényszervezés, országos események és falunapok szervezése szerepel – olvasható a napilapban.

A lap szerint nemcsak a kommunikációs, de a kreatív ügynökségek is részt vállalhatnak majd a projektekben, a minisztérium ugyanis 400 millió forintot szán a kül- és beltéri papíralapú hirdetések gyártására.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

A busztender kommunikációját marasztalta el a BKV fb

Személyi konzekvenciák levonására kérte fel a BKV felügyelőbizottsága (fb) pénteki ülésén a cég megbízott vezérigazgatóját és a társaság igazgatóságát a félresikerült busztender kommunikációs problémái, ellentmondásai miatt - tudta meg az MTI az fb tagjaitól. Az információt megerősítette a testület elnöke is.

Bari Máriusz Tech

Eltörölné a magánkommunikációt a brit kormány

Az összes Angliában elküldött e-mail és ott kezdeményezett telefonhívás részleteteit eltárolnák egy különleges adatbázisban - olvasható a brit belügyminisztérium törvényjavaslatában. A miniszterek még nem is látták a terveket, az adatvédelmi szakértők forronganak.

MTI Gazdaság

1,7 milliárd forint kormányzati kommunikációra

Közbeszerzési eljárásokat indít a kormány összesen 1,7 milliárd forint értékben, melynek célja a kormányzati kommunikációhoz szükséges partnerek felkutatása – közölte a kormány kommunikációs főigazgatója.

MTI Itthon

Szijjartó: "nem megy" a 20 milliárdos kommunikációs költség

A Fidesz szerint megengedhetetlen, hogy a kormány 20 milliárd forintot költsön jövőre kommunikációra, reklámra és más luxuskiadásokra, miközben az embereket drasztikus megszorításokkal sújtja - erről Szijjártó Péter szóvivő beszélt szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

MTI Gazdaság

A Magyar Posta megújítja info-kommunikációs rendszerét

A Magyar Posta (MP) jelentős, akár 20-30 százalékos költségmegtakarítást vár az info-kommunikációs infrastruktúrájának megújításától, amelynek tenderkiírása kedden jelent meg az Európai Unió hivatalos közbeszerzési lapjában.