szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ő állította le a motort és hívott segítséget telefonon.

Egy múlt szombati cserbenhagyásos balesethez próbál szemtanúkat felkutatni egy család, amelynek két tagja - az anya és a 9 éves kislány - árokba borult autójukkal - írja a Bors. Az édesapa, László a baleset után azt mesélte, egy kanyarban a szembe jövő autós áttért az ő sávjukba, mire a felesége elrántotta a kormányt, az autó irányíthatatlanná vált, nekiment a padkának, ami úgy megdobta őket, hogy átrepültek a másik oldalon lévő árokba, oldalra is borultak. Ha a nő nem rántja el a kormány, frontálisan ütköztek volna.

A másik autós fékezés nélkül továbbhajtott.

A 9 éves Zselyke tartotta az anyában a lelket, nyugtatta, mikor szinte fejjel lefelé beszorulva vártak a kocsiban. A kislány állította le a motort és ő kereste meg az anyja táskájában a telefont, majd felhívta az apját. A feleség nyakhúzódással, a gyerek néhány lila folttal megúszta a balesetet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!