szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Momentum elnöke szerint rettenetesen nagy a miniszterelnök arca.

Kiderült, mától hivatalosan is Mészáros Lőrinc Magyarország leggazdagabb embere, a vagyona 381,3 milliárd forint. Fekete-Győr András, a Momentum elnöke ehhez Facebook-oldalán gratulált – Orbánnak. „Először is szeretnék gratulálni: mától hivatalosan is Ön a magyar történelem valaha volt leggazdagabb magyarja. Boldog karácsonyt kíván Önnek Mészáros Lőrinc!”

A poszt további részében Fekete-Győr arról ír, hogy a magyarok „pénzt adtak korszerű kórházakra, megbecsült orvosokra és ápolókra. Pénzt adtak felszerelt iskolákra és egyetemi laborokra, megbecsült pedagógusokra és kutatókra. Pénzt adtunk a szegénység felszámolására, és vállalkozásösztönzésre.” De a pénzt nem erre fordították.

És innen idézet:

„Engedje meg, hogy klasszikust idézzek: "Sokan vagyunk, de nem elegen!" Nem vagyunk elegen ahhoz, hogy az Ön, a családja, és a haveri köre fékevesztett gazdagodását fent tudjuk tartani anélkül, hogy egyszer azt kelljen majd mondania a Miniszterelnök Úrnak: "nem a zsemle kicsi, elvtársak, hanem a pofátok nagy!"

Akkor még egyszer elmondjuk, mert ismétlés a tudás anyja. Kicsi az egészségügyünk! Kicsi az oktatásunk! Kicsi a szociális hálónk! Kicsik a magyar vállalkozások! Kicsi az itthonmaradók száma!

Miniszterelnök Úr pofája viszont rettenetesen nagy...

Az emberek tenyere pedig egyre jobban viszket...

2019-ben találkozunk.”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gyurcsány állítólag megígérte: nem lesz többé kormányfő

Gyurcsány állítólag megígérte: nem lesz többé kormányfő

Sok a házibuli, több országban is korlátozzák az airbnb-s lakáskiadást

Sok a házibuli, több országban is korlátozzák az airbnb-s lakáskiadást

Táskatolvaj medvéket füleltek le a Szent Anna-tónál

Táskatolvaj medvéket füleltek le a Szent Anna-tónál