szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy ellenzéki jelölt lesz minden körzetben, de a konkrét indulókban még nem állapodtak meg.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

Újabb városban sikerült megállapodnia az ellenzéknek: Kaposváron is egy egyesület színeiben, egyetlen ellenzéki jelöltet indítanak az őszi önkormányzati választásokon, hangzott el az ATV híradójában.

Az elvi megállapodás már megszületett a pártok között - a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum és az MSZP vesz benne részt, de a konkrét jelöltekről még nem döntöttek.

Egy korábban civilek által alapított egyesület fogja össze a pártokat, Fejes István a Kaposváriakért Egyesület elnöke elmondta: egyesületi színekben fognak indulni az ellenzéki jelöltek és minden körzetben egy jelölt lesz csak a kormánypártival szemben.

Míg Budapesten nem sikerült az ellenzéknek az összefogás, Kaposvár mellett több vidéki városban lesz koordináció: Pécsen és Miskolcon már megvan a közös jelölt, Szombathelyen is felmerült az összefogásegy közvélemény-kutatás szerint pedig sikeres is lenneKomlón is csak egy ellenzéki jelölt lesz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
"A rothadó almákat ki kell dobni a kosárból" – Fekete-Győr András a HVG Teraszon

"A rothadó almákat ki kell dobni a kosárból" – Fekete-Győr András a HVG Teraszon

Őrizetbe vette a NAV egy milliárdos állami támogatást szerző cégcsoport vezetőjét

Őrizetbe vette a NAV egy milliárdos állami támogatást szerző cégcsoport vezetőjét

Vonatot akarhattak kisiklatni Győrnél, szemtanút keres a rendőrség

Vonatot akarhattak kisiklatni Győrnél, szemtanút keres a rendőrség