szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Azért 1-2 órányi zötykölődés után sikerült ellátni a beteget.

Facebook-oldalán számolt be a vele történtekről egy Bori nevű fiatal nő, akit kedd délelőtt ért baleset Budapesten: biciklivel közlekedett, amikor egy gyalogos lépett elé, és ütközéskor összefejeltek. „Neki púpja nőtt, nekem meg agyrázkódásom lett” – idézi a 24.hu a nőt.

A bejegyzésben Bori azt is megírta, hogy a járókelők segítettek neki, akik mentőt hívtak, de a történet ezzel még nem ért véget:

Azt már kevésbé köszönöm, hogy engem sajnos háromszor kellett megfurikáztatni, mert az első helyen rossz volt a CT, ezért átvittek egy másik kórházba CT-re, majd vissza az elsőbe

– írta a nő, aki ennek köszönhetően (és elmondása szerint) 1-2 órányit zötykölődött, miközben hordágyon feküdt agyrázkódással egy mentőautóban.

A 24.hu rákérdezett a részletekre, s kiderült: Borit először a Péterfy kórház Fiumei úti Központi Baleseti Ambulanciájára vitték, ahol fel is vették, de mivel a CT nem működött, átvitték a Honvédkórházba.

Az ottani CT rendben volt, csakhogy a betegfelvétel a Péterfyben történt, Borit ezért visszakocsikáztatták a Fiumei útra, ahol az orvos kiértékelhette az eredményeket. A nőt ezután saját felelősségére hazaengedték. "Azt mondta az orvos, hogy fiatal vagyok, olyan lesz ez, mint egy szörnyű másnaposság, de szerinte nyugodtan kialhatom otthon."

A másik lehetőség az volt, hogy 1-2 napot a kórházban marad megfigyelésre, ám a kezdeti sokk után a nő nem érezte, hogy erre szükség lenne, így inkább az otthoni lábadozást választotta.

A lap a Péterfy kórházat is megkérdezte az ügyről, de még nem válaszoltak nekik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Karácsony: Bizottság vizsgálja a BKK-hiányt okozó e-jegyrendszert

Karácsony: Bizottság vizsgálja a BKK-hiányt okozó e-jegyrendszert

George Clooney és felesége milliós adományt küldenek Bejrútba

George Clooney és felesége milliós adományt küldenek Bejrútba

Erdei Zsolt lemondott, új szövetségi kapitánya van az ökölvívóknak

Erdei Zsolt lemondott, új szövetségi kapitánya van az ökölvívóknak