szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szentgyörgyvölgyi Péter lapátot ragadott.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

Az elmúlt időszakban többször is a hírekbe került a belvárosi József nádor tér felújítása, ahol az összes fát kivágták, hogy mélygarázst építsenek.

A teret térkővel borították, és bár a látványterveken hatalmas, árnyas fák szerepelnek, a környék egyelőre leginkább egy kies pusztaságra hasonlít.

A belvárosiak legnagyobb szerencséjére októberben önkormányzati választások lesznek, így Szentgyörgyvölgyi Péter máris lapátot ragadott, és fát ültetett a téren. Ígérete szerint a József nádor téren összesen 54, a belvárosban pedig 297 új fa lesz.

Mi ennek csak örülni tudunk, és reméljük, a választások után is kitart még a lendület.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Letöltendőt kért az ügyész Gáspár Győzőre

Letöltendőt kért az ügyész Gáspár Győzőre

A Lidl alapítója jelenleg a leggazdagabb német

A Lidl alapítója jelenleg a leggazdagabb német

Tovább kedveskedik Trumpnak Szijjártó

Tovább kedveskedik Trumpnak Szijjártó