szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A miniszterelnök szerint addig nem indulhatnak fejlesztések, amíg a kórházi épületek felújítása nem zárul le.

Orbán Viktor tegnap jelentette be, hogy addig nem lesz más fejlesztés az egészségügyben, míg az összes kórtermet és várótermet ki nem festik, és az épületek állapotát nem állítják helyre. Egyelőre nem tudni, hogy hány kórházat érinthetnek a felújítások és azt sem, hogy emiatt elmaradhat-e különböző eszközök, például CT-k beszerzése.

Az Orvosi Kamaránál a már korábban bejelentett, más jellegű fejlesztések miatt aggódnak, közölte az RTL Klub Híradója.

Kincses Gyula elnök szerint vétek lenne, ha például az Egészséges Budapest Program vagy az 50 milliárd forintos járóbeteg ellátás-fejlesztés a fővárosban elmaradna.

AZ MSZP szerint Orbán bejelentése az építőiparban érdekelt kormányközeli vállalkozók érdekeit szolgálja. További részletek a videóban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Gazdaság

És akkor Orbán mindenkit elküldött kórházat festeni

Újabb családtámogatási ötleteket lengetett be Orbán Viktor; bosszúakciót hirdetett Irán az Egyesült Államok ellen és egyelőre gyorsan be is fejezte; súlyos vádakat fogalmaztak meg a Magyar Antidopping Csoporttal és a Nemzetközi Súlyemelő Szövetséggel szemben. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.