szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha kiderül, hogy tette idején nem volt beszámítható, kezelés várhat rá.

Bocsánatkérő levelet írt osztálytársainak és megkéselt osztályfőnökének a 17 éves győri diák, H. András – írja a Blikk. A bulvárlap arról ír, hogy a levélben a késelő úgy fogalmaz, nem érti, „miért borult el az agya”, miután a tanárnő hármas osztályzatot adott neki.

A letartóztatott H. András a leveleket az ügyészséghez juttatta el, és nagyon reméli, hogy a címzettek minél előbb olvashatják. A lap úgy tudja, a korábbi mintadiák a rácsok mögött kifogástalanul viselkedik, az őrökkel és a pszichológussal is maximálisan együttműködik.

Ügyvédje a Blikknek azt mondta, az orvosszakértő vélemény még nem készült el, legalábbis ő még nem kapta meg, de nagyon fontos ez a dokumentum, hiszen „ennek ismeretében lehet megállapítani, hogy védencem ügye a büntetőjogi vagy az egészségügyi kategóriába tartozik-e.”

Hármast kapott a dolgozatára, ezért szúrta hátba tanárnőjét a győri diák

Az oroszok szerint Kövér László velük akart összefogni Ukrajnával szemben, medvét láttak a szlovák határnál, Batman-fegyvert kapnak a Los Angeles-i rendőrök. A hvg360 esti hírösszefoglalója.

Abban az esetben, ha a szakértő szerint H. András a bűncselekmény elkövetésekor nem volt beszámítható állapotban, a büntetését nagy valószínűséggel nem a rácsok mögött, hanem az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tölti majd le.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy moszkvai gyilkosság, ami feltárja a közelmúltunk faramuci históriáit

Egy moszkvai gyilkosság, ami feltárja a közelmúltunk faramuci históriáit

Elhunyt Erdei Árpád, az Alkotmánybíróság volt tagja

Elhunyt Erdei Árpád, az Alkotmánybíróság volt tagja

MIR-19 néven jöhet az orosz koronavírus-gyógyszer

MIR-19 néven jöhet az orosz koronavírus-gyógyszer