szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Dézsi Csaba András a Facebookon írta meg, hogy trehányságot lát csatornaügyben.

A győri polgármester, Dézsi Csaba András több fotót is közölt Facebook-oldalán a várost hétfőn sújtó viharról, ami megint komoly bonyodalmat okozott.

Nincs itt miről mellébeszélni, ez a helyzet felháborító! Megismétlődött a két-három héttel ezelőtti zuhé, és ugyanúgy 'Közép-Európa Velencéje' lett városunk!”

– írta a bejegyzésben.

Dézsi Csaba András szerint „az első eset után a Pannon-Víz Zrt. vezetője bejelentette nyugdíjba vonulását. Az új igazgató, aki leghamarabb szeptember elején állhat munkába, feladata lesz a teljes csatornahálózat sürgős átvizsgálása, mert ez az elmúlt öt évben még részlegesen sem történt meg”.

Emellett arról is írt, hogy „elég komoly feladatot jelent számomra az az örökség, melyeknél számos területen trehánysággal kellett szembesülnöm”.

Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Vas megye területén összesen 160 helyszínre riasztották a tűzoltókat a hétfő délutáni viharok miatt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!