szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A csalók bútorokat árultak az interneten, de amint megkapták a vételárat, a cégükkel együtt felszívódtak.

Egy felszívódott internetes bútoráruház után nyomoznak a rendőrök – derül ki a police.hu-n megjelent felhívásból. Ebben azt írják, 2019 augusztusa és 2020 áprilisa között lehetett bútort rendelni a csalóktól, akik eltűntek, amint a megadott számlaszámra elutalták nekik a vételárat. A police.hu azt írja:

A nyomozás jelenlegi adatai szerint az utalásokat fogadó bankszámla felett Mészáros Péter rendelkezett.

Az üzletszerűen elkövetett csalás miatti nyomozás ismeretlen tettes ellen folyik. Mindazonáltal a lakosság segítségét kérik Mészáros megtalálásban, akiről képet is közzétettek:

©

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, segíthet őt megtalálni, vagy bármit tud az ügyről, az hívja őket a 06-24-/525-460-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a „Telefontanú” 06-80-555-111-es zöldszámán, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!