Nemzetközi telekommunikációs szövetséghez csatlakozott a 4iG
Az O-Ran nyílt platformot kínál az 5G-alapú rádiós hálózati infrastruktúrák fejlesztéséhez és üzemeltetéséhez.
Az O-Ran nyílt platformot kínál az 5G-alapú rádiós hálózati infrastruktúrák fejlesztéséhez és üzemeltetéséhez.
A járvány előtti szinttől még mindig távol jár a szálláshelyek forgalma, ám 2021-hez viszonyítva kicsit jobban indult az ősz. Néhány szálloda bezárása már látszik a statisztikában, de ez még nem drámai bezárási hullám.
Az alkalmazást még ki kell fejleszteni, amikor élesítik, az alkalmazottak egérmozgásait is követi majd.
A felhőszolgáltatáson alapuló technológiákat szinte mindenki használja, de csak kevesen teszik ezt tudatosan. A fogyasztói oldal után pedig már a vállalatok, sőt, a kisebb cégek, kkv-k számára is komoly versenyelőnyt jelenthet, ha megteszik az első lépéseket a digitális átalakulásnak ezen az útján. Ez az út azonban rögös lehet, ha valaki nem tudja, honnan indul és hová tart, ezért kérdéseinkkel Fodor Balázshoz, az Invitech felhő és virtualizációs platform vezető szakértőjéhez fordultunk.
Elon Musk másik friss hátraarca: csak a félidős választások után teszik fizetőssé a "kék pipát."
A Kurucz cégcsoport három vállalatánál csődeljárás indult júliusban.
Az étterem ugyan bezár, de a séf amellett üzemelő panziója továbbra is működni fog.
650 millió eurós beruházás érkezik Nagyváradra.
A cseh adóban is van azonban egy csavar, ami nem minden cégnek tetszik.
A cég képviselői a tesztelés folyamatáról beszéltek, egy korábbi közbeszerzés pedig árulkodik arról, mindez mennyibe kerül a magyar államnak.
Nem érdemes áreséssel számolni a gyökérzöldségeknél.
A tatai Öreg-tónál működő Platán Gourmet étterem is két Michelin-csillagos lett a budapesti Stand bisztró mellett –jelentették be csütörtökön este, amikor kihirdették a csúcsgasztronómia legrangosabb elismeréseit, most először az egész országból. A Platán másik része, a Bisztró szintén bekerült a Michelin szélesebb, majdnem ötven éttermet tartalmazó válogatásába. A díjátadó után az étterem séfjével, Pesti Istvánnal beszélgettünk arról, mi az, ami inspirációt adhat a magyar konyhából, és mi az, ami nagyon hiányzik neki belőle.
A jegybank szerint irreális ígéreteket tettek befektetőiknek, így arra is kötelezték őket, hogy a honlapjukat tegyék elérhetetlenné.