szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Dal egyetlen női zsűritagja, Zséda ezúttal nem csak értékeli a fellépőket, ő maga is színpadra áll.

Demjén Ferenc  „Úgy szeretném” című örök klasszikusát adja elő szerzővel közösen Zséda egy teljesen új változatban, amelyet ifj. Malek Miklós és id. Malek Miklós dolgozott és hangszerelt át. A produkciót szimfonikus zenekar kíséri majd.

Még a 70-es években játszottuk ezt a dalt, és tavaly nekem is ismételten bekerült a repertoáromba. A közös feldolgozással újra szárnyakat adtunk a dalnak, és remélem, újból belopja magát az emberek szívébe” – mondta hozzá Demjén Ferenc.

A dal eredetileg Zséda idén megjelenő lemezére készült, amiből a közös produkciónak köszönhetően kaphatunk most egy kis ízelítőt.

Így hangzik a dal Demjén Ferenctől:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!