szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A koronavírus-járvány furán írja át a televíziók műsorait.

Az RTL Klubon szombaton indult el A Tanár 3. évada. A héten azonban nem követi a második rész, az elmúlt évek második legnézettebb, Nagy Ervin és Trokán  Nóra főszereplésével futó magyar heti sorozatot ugyanis levették a műsorról. Az legkorábban csak ősszel fog folytatódni.

A SorozatWiki úgy tudja, hogy az RTL Most+ platformon, a korábbi vetítési terveknek megfelelően a következő hetekben fel fognak kerülni a széria új epizódjai. Az RTL Most+ aktiváló kód elérhető a Pick-Up Kft., Sághy-Sat Kft., Tarr Kft., Telenor és a Vodafone (UPC) cégcsoport RTL Klubbal rendelkező előfizetői részére.

Az elmúlt hetekben a koronavírus-válság miatt több környező országban, az évad közben leszedték a kereskedelmi csatornák a vezető szórakoztató tartalmaikat. Ez két dolog miatt lehet. Egyrészt minden országban omlik össze a reklámpiac, így folyamatosan csökkenek a tévétársaságok bevételei, és ezért nem éri meg drága műsorokat sugározni. Másrészt nem lehet tudni, hogy mikor ér véget a világjárvány és ha nyáron nem tudják leforgatni az őszi produkcióikat, akkor új tartalmak nélkül maradhatnak. Pár hete például Szlovákiában is évad közben küldték  váratlanul szünetre a képernyőről A Tanárt . Úgy néz ki, ez a fajta válság most elérte a magyar televíziózást is.

A Tanár helyett április 18-án, szombaton 20 órakor a sorozat időpontjában fog elindulni a nemrég bejelentett új karantén-tehetségkutató műsor. A Made in Karanténban a legmenőbb karanténvideók egymillió forintot érnek. A négytagú zsűri – Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző – választja ki a nem szokványos tehetségkutató műsorba beküldött „házi” videókból az adás legjobbját, amelynek készítője azt mutatja be, hogyan éli meg az önkéntes karantént az otthonában, hogyan űzi hobbijait, hagyja szárnyalni kreativitását, tehetségét és hogyan valósítja meg mindazt, amire korábban nem volt ideje. Az adás legjobbnak ítélt videójának készítője egymillió forinttal lesz gazdagabb.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Alaposan átértelmezték az oroszok a Mercedes-AMG GT-t

Alaposan átértelmezték az oroszok a Mercedes-AMG GT-t

„A Néppártnak most kell kitennie a Fideszt”

„A Néppártnak most kell kitennie a Fideszt”

Élete végéig fegyházban marad a taxist megkéselő férfi

Élete végéig fegyházban marad a taxist megkéselő férfi