szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A jó kenyérhez csak vaj kell, vagy még az se. Persze nem mindegy, hogy milyen kenyér - talán ezért is fanyalognak egyre többen tőle.

Az elmúlt években mintha megkopott volna az egyszerű ételek renoméja, pedig ha házilag készítjük, a vajas kenyér is tartogat még meglepetéseket - írja a Fűszer és Lélek blog szerzője.

A házi kenyér nagyjából négy óra alatt elkészül, ha reggeli után bedagasztjuk, ebédre már ehetjük is.

Ha kedvet kapnának a kenyérsütéshez, a Fűszer és Lélek blogon a rozmaringos kenyér receptjét olvashatják.

Kalács helyett babka? Íme a diós csoda gluténmentes receptje húsvétra!

Kalács helyett babka? Íme a diós csoda gluténmentes receptje húsvétra!

Felfedeztük Budapest rejtett gyöngyszemeit, aztán lekopiztuk Szoboszlait

Felfedeztük Budapest rejtett gyöngyszemeit, aztán lekopiztuk Szoboszlait

Életmentő szívműtéten esett át Nyilasi Tibor

Életmentő szívműtéten esett át Nyilasi Tibor

Kiváló vendégek szerepelnek a The Liminanas új dupla albumán

Kiváló vendégek szerepelnek a The Liminanas új dupla albumán