
Tudta? A dánok és hollandok is magyar krémlikőrrel koccintanak idén karácsonykor!
Mézeskalácslikőr, Szerelmi Bájital, Sütőtök- és Zserbó krémlikőr – csak néhány példa a Tokaj Spirit több, mint 25 tételt számláló krémlikőr választékából. Idén lettek 12 évesek, és már Európa szerte egyre több országban jelennek meg a finomságaik.
A krémlikőröknek jellemzően kétszer van szezonja: húsvétkor és karácsonykor – utóbbi az abszolút csúcsszezon, mely október elejével indul és melyre a Tokaj Spirit csapata már nyáron megkezdi a felkészülést, hiszen az alapanyagok beszerzése és a gyártás előkészítése júliusban esedékes, hogy szeptember végére minden összeálljon és megindulhasson a boltok felé az első karácsonyi likőrszállítmány. A minden évben örök klasszikus Mézeskalácslikőr mellett idén egyre nagyobb sikernek örvend az Almáspite krémlikőr és a Bourbon vanília hozzáadásával készült Madártej likőr. De a nemrég debütált birsalma pálinkás dió krémlikőr is hasonlóan népszerű: egy igazi ízkavalkád, ahogy a holland tejszín alapú selymes krémlikőr lecsengésében a dió aromáit lassan felváltja a birsalma összetéveszthetetlen és karakteres íze.

A Tokaj Spirit krémlikőrök szinte valamennyi szupermarket hálózat ünnepi választékában megtalálhatók, sőt, a cég lelkes csapatának büszkesége, hogy különlegességeik a külföldi piacokon is egyre nagyobb sikernek örvendenek. Az export terjeszkedés igazán a 2022-es évben indult meg: sóskaramellás krémlikőrjük 12 országban vált a karácsonyi választék megkerülhetetlen tagjává, köztük a belga, holland, cseh és dán piacokon, sőt, még a Kanári-szigetekre is jutott bőven az édes-sós finomságból.
Az egyedi receptfejlesztés mindig is a Tokaj Spirit erőssége volt: idén karácsonykor két egyediséggel is előrukkoltak a dán likőrrajongók legnagyobb örömére: a medvecukros csokoládé- és a dánoknál (is) egyre népszerűbb fahéjas csiga ihlette krémlikőrjeikkel úgy tűnik, igazi sikertörténet írnak Dániában.

AJÁNDÉKOZZ TOKAJ SPIRIT KRÉMLIKŐR KÜLÖNLEGESSÉGET KARÁCSONYRA!
MUTATJUK, MIT HOL TALÁLTOK: katt ide!
Ezt a cikket nem a hvg.hu szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről itt olvashat: (link)