szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nők, vodka és meztelen fürdőzés: senki nem lepődik meg, ha egy Charlie Sheenről szóló hír így kezdődik, ezúttal azonban sorozatbeli utódja, Ashton Kutcher került a pletykalapok kereszttüzébe újabb félrelépésével.

A hírek szerint Ashton Kutcher megint nem bírt magával és megcsalta feleségét, a 48 éves kora ellenére is remek formában lévő Demi Moore-t. A 33 éves színész hatodik házassági évfordulójuk helyett választotta a bulizást és a csajozást a Daily Mail információi szerint. Könnyen lehet, hogy a színésznő ezúttal végleg besokallt ugyanis nem ez az első alkalom, hogy Kutcher kikacsint a házasságból. Bár korábban tisztázni tudták Demivel a kapcsolatukat, sőt az asszony akkor a külvilág felé azt kommunikálta, hogy a házasságuk nyitott, vagyis hogy ő maga adott engedélyt ifjú férjének a kalandozásra, úgy tűnik, hogy türelme mégis véges.

Kutcher és az ugródeszka

A szemtanúk állítása szerint Ashton egy jakuzziban mulatozott sok vodkától megrészegülve négy fiatal, meztelen nő társaságában, egy pazar San Diegó-i hotel teraszán. A buli végén pedig a 23 éves Sara Leallel bújt ágyba, aki a texasi McAllen nevű kisvárosból jutott el e megtisztelő pozícióba. Ashton állítólag saját maga válogatta össze egy night klubban azokat a lányokat, akiket méltónak tartott a pucér pancsolásra. A klub promótere Aaron Klose állítása szerint látta, hogy Ashton több lánnyal is táncolt, köztük Leallel. „A klub csak a legszebbeknek ad lehetőséget arra, hogy hírnevet szerezzenek maguknak" – nyilatkozta Klose.

A nő a történet nyilvánosságra kerülése után felfogadott egy ügyvédet, hogy megvédje őt a médiától, illetve Kutchertől, ha esetleg be találná perelni az ifjú hölgyet rágalmazásért.

Egyszer fent, egyszer lent

Ashton Kutcher Charlie Sheent váltotta a 9. évadban
©

Külön érdekesség, hogy a színészről épp akkor derültek ki a pletykák, amikor  megkezdődött karrierje a Két pasi meg egy kicsi cimű kultikus amerikai sitcomban. A sorozatban Charlie Sheent hivatott pótolni, bár nem pont az ő szerepét vette át, hiszen Charlie bácsit a történet szerint elütötte a metró, így írták ki a sorozatból a botrányhőst.

Kutcher karrierje egyébként hullámvölgyek sorozata, februárban neki ítélték a legrosszabb férfi főszereplőnek járó Arany Málnát a Valentin nap című filmben nyújtott alakításáért, azonban nem sokáig kellett szomorkodnia, hiszen Natalie Portmannel közös romantikus vígjátéka, A csak szexre kellesz a nyár egyik legtöbb pénzt hozó amerikai filmje volt.

hvg.hu Shake

Így hangzik a Két pasi meg egy kicsi új intrója – videó

Tegnap, szeptember 19-én kezdte sugározni a CBS csatorna a Két pasi meg egy kicsi új évadját Ashton Kutcher főszereplésével. Íme egy kis ízelítő a sorozatból, melyből a hazai felelős csatornán újra az első évadokat láthatjuk.

Magyarországra is elhozza a Samsung a legolcsóbb 5G-s telefonját

Magyarországra is elhozza a Samsung a legolcsóbb 5G-s telefonját

Silvio Berlusconit kiengedték a kórházból

Silvio Berlusconit kiengedték a kórházból

Áthajtott a piroson, majd a nagykörúti villamossínen haladt tovább egy Lamborghini – videó

Áthajtott a piroson, majd a nagykörúti villamossínen haladt tovább egy Lamborghini – videó