Szeretne azonnal értesülni a legfontosabb hírekről?
Az értesítések bekapcsolásához kattintson a "Kérem" gombra!
Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el: Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Köszönjük, hogy feliratkozott!
Hoppá!
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Már feliratkozott!
A böngészőjében az értesítés funkció le van tiltva!
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Van-e jobb annál ilyen szeszélyesen havazós időkben, mint amikor betoppanunk egy étterembe leszippantani egy forró...
Van-e jobb annál ilyen szeszélyesen havazós időkben, mint amikor betoppanunk egy étterembe leszippantani egy forró krémlevest? És mi lenne, ha mindezt otthon tennénk meg? Répa ráadásul elég gyakran előfordul minden háztartásban, még ha egy ideje nem is nyúltak hozzá, most tehát nyúljunk, mert itt az ideje.
"A répát szerintem sokkal kevéssé becsüljük meg, mint amennyire megérdemelné" - írja a Kaja Pia Zongora blog írója, aki rögtön meg is kínál minket egy ideális gyömbéres répakrémleves receptjével, mégpedig itt.
És ha már répa, ajánljuk a figyelmekbe a poszt végén linkelt további répaalapú recepteket is.