Szeretne azonnal értesülni a legfontosabb hírekről?
Az értesítések bekapcsolásához kattintson a "Kérem" gombra!
Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el: Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Köszönjük, hogy feliratkozott!
Hoppá!
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Már feliratkozott!
A böngészőjében az értesítés funkció le van tiltva!
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
A bolti zacskós popcorn korszakát éljük, de aki irtózik a mikrohullámtól, vagy tavasszal a kerti partin akar kukoricát...
A bolti zacskós popcorn korszakát éljük, de aki irtózik a mikrohullámtól, vagy tavasszal a kerti partin akar kukoricát pattogtatni, annak a Chow.com wok-evangelistája, Grace Young megmutatja ebben a videóban, hogyan teheti ezt meg.
Röviden: pár magot szórjunk be a wokba, öntsük rá két teáskanálnyi olajat, majd a fedelet alufóliával beborítva tegyük a tetejére, és állítsuk középlángra a tűzhelyet. Amikor meghalljuk, hogy pattogni kezd az első pár tesztalany, adjuk hozzá a többi kukoricát is, csavarjuk alacsonyra a hőt, és rázogassuk lazán úgy egy percig.