szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bárkit a retusálás és egyéb képmanipulálás mesterévé tesz a legnépszerűbb fotószerkesztő program, az Adobe Photoshop ingyenes és egyszerűen használható alkalmazása, ami Androidra is megjelent.

Az Adobe legnépszerűbb képszerkesztő eszközei most már nem csak számítógépen, de a legtöbb mobilon is elérhetők, ugyanis az iPhone-ra és iPadre korábban kiadott Photoshop Fix alkalmazás megjelent Androidra is. Az ingyenes alkalmazáson olyan remek funkciók érhetők el, mint például az oda nem illő dolgok eltüntetése vagy az arc teljes megváltoztatása.

©

Az alkalmazásba lépve – regisztráció után – egy eszköztár jelenik meg a képernyő alján. Még alapfokú angoltudás nélkül is beszédesek az ikonok, vannak olyan alapvető eszközök, mint például a méretezés, a fények és színek változtatása (amivel például hajat is lehet festeni), keretek használata stb. Az alábbi videó be is mutatja a használatukat.

Korábbi cikkünkben részletes leírást kap a legérdekesebb funkciókról, ha pedig az ételeket rendszeresen szokta fotózni, ahhoz külön ajánlanánk egy remek szerkesztési lehetőséget. Ha pedig a Photoshop Fix, vagy más fotós alkalmazás segítségével fantasztikussá varázsolt néhány képet, több 10 ezer forintot is kereshet vele, ide kattintva olvashatja erről a részleteket.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.