szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megfelezte a rengeteg, 100 gigabájtnyi mobilinternetet tartalmazó adatcsomagja díját a fiatal ügyfelei számára a Telenor.

A Telenor tavaly augusztusi online felmérése szerint a 16-25 évesek jóval kevésbé használják a mobiljukon az internetet hírek olvasására, mint a 16-69 év közöttiek. Ugyanakkor jellemzőbb rájuk a közösségi média használata, a chatelés, valamint az online zenehallgatás és videónézés.

Utóbbiak igencsak adatigényes folyamatok, ennek apropóján csökkentette a Telenor Blue+ XS, S, M és L havidíjas tarifacsomagokkal igénybe vehető 100 GB-os havi adatcsomagjának díját a szolgáltató. A cég közlése szerint a 18 év feletti, 26. életévüket még be nem töltött fiatalok 5000 forint helyett 2500 forintért vehetik igénybe a netcsomagot. A Telenor hangsúlyozza, nem ideiglenes akcióról van szó: a Yes! ajánlat az adatcsomag aktiválásától számított egy évig érvényes, de lejáratkor ismét megrendelhető, amíg az ügyfél be nem tölti 26. életévét.

A Telekom szintén 18-25 éves korosztály számára kínál kedvezményt, náluk a Fiatal opcióval a Mobil S, M, L, XL hangalapú díjcsomag és bármely netcsomag kombinációja esetén plusz 2 GB-nyi forgalmat igényelhetnek a fiatalok.

A Vodafone ügyfelei nem a 26., hanem a 25. születésnapjuk előtt választhatnak a Vodafone You nevű kedvezményes tarifacsaládból.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!