szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alábbi oldalon akár képeinket, akár videóinkat is átalakíthatjuk, ebben számos eszköz segít. A végeredményt nemcsak letölthetjük, hanem a közösségi oldalakon is megoszthatjuk, ráadásul éppen a megfelelő méretben.

A Kapwing Studio nevű ingyenes szolgáltatással átalakíthatjuk videóinkat. Próbaként érdemes kísérletezni az oldal által kínált mintán, és ha már tisztában vagyunk a lehetőségekkel (bőven van belőlük), akkor saját képekkel, videókkal is „játszhatunk”, ekkor viszont már érdemes regisztrálni.

©

A képeket, videókat feltölthetjük a számítógépünkről vagy akár online fájlból is. A szerkesztési lehetőségek tárháza óriási, a megszokott képminőség-javító eszközökön kívül akár egyesével is átméretezhetjük a képeket/videókat, hátteret választhatunk, rétegeket helyezhetünk el rajtuk. Lekerekíthetjük a videó sarkait, változtathatunk a sebességén. A háttérzenén kívül feliratokat is tehetünk képekre/videókra, tetszés szerinti betűtípussal és -színnel.

©

Ha elkészültünk, lehetőség van különböző minőségű MP4 vagy GIF formátumban elmenteni művünket, de arra is van lehetőség, hogy megosszuk a legnagyobb közösségi oldalakon. A szolgáltatás igen segítőkész ebben, ugyanis a formátumot éppen olyanra vághatjuk, amilyen megfelel az adott közösségi oldal elvárásainak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Családi ház kertjébe zuhant egy szerb vadászgép

Családi ház kertjébe zuhant egy szerb vadászgép

Megható és erős címlappal emlékezik Ruth Bader Ginsburgre a New Yorker

Megható és erős címlappal emlékezik Ruth Bader Ginsburgre a New Yorker

Bejelentette visszavonulását Torghelle Sándor

Bejelentette visszavonulását Torghelle Sándor