szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A nyári szabadságolások apropóján bevezetett új mobilnetbővítő pakkokból válogathatnak a Telekom ügyfelei.

Nem kell díjcsomagot váltania annak, akinek csak rövid ideig van szüksége több adatmennyiségre – hangsúlyozza az ExtraNet opcióinak sorát kibővítő Telekom. A szolgáltató a 24 órás adatjegy mellett 3 napra, 10 napra és 30 napra szóló ajánlatokkal rendelkezik.

Amikor valaki aktiválja a belföldön korlátlan adatforgalmat tartalmazó ExtraNetet, akkor az abban meghatározott ideig bármennyit netezhet, az nem fogyasztja a díjcsomagjában egyébként lévő adatmennyiséget. Ezért egy napra 990 forintot kell fizetni, a 3 napos opció 1990 forintba kerül, 10 napnyi korlátlanságért 3490 forintot kérnek, a 30 napra szóló ExtraNet pedig 5000 forintba kerül.

A két rövidebb időre szóló csomag felhasználása során 3 GB forgalmazható le uniós viszonylatban, utóbbi csomagok esetében pedig 10 GB.

A Vodafone május végén újította meg korlátlanságot kínáló portfólióját, a Telenor pedig két hete olyan tarifával állt elő, melynek aktuális hónapra szóló díja az elhasznált mobilnettől függően alakul.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!