szerző:
hvg.hu

Alighogy hivatalosan bemutatkozott az új generációs A8 luxuslimuzin, máris felbukkant belőle a csinos kombi változat.

Míg az A6-os Audiból, az 5-ös BMW-ből és az E-osztályos Mercedesből egyaránt készül praktikus kombi változat, addig az A8-ból, a 7-es sorozatból és az S-osztályból nem létezik ilyen változat. Ez persze nem is meglepő, hiszen ezen valódi német luxusautók vásárlói nem igazán kedvelik a dobozos formavilágot.

Azonban érdemes belegondolni abba, hogy milyen lenne egy ilyen igazi luxusszedán kombi változata. A virtuális tuninggal foglalkozó X-Tomi ezt gyorsan megtette helyettünk, és rögtön el is készítette az alig pár napja leleplezett Audi A8 ilyen kivitelét, íme:

©

Olvasóinkat kérdezzük: hogy tetszik a kombi Audi A8, életképesnek tűnik egy ilyen koncepció?

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!