hvg.hu Világ

Lövöldöztek egy németországi moziban, sok lehet a sérült

Fegyveres férfi nyitott tüzet és barikádozta el magát csütörtökön a nyugat-németországi Viernheim egyik mozijában. Vannak sérültek, de a pontos számukat még nem tudni. Később megerősítették, hogy a támadót lelőtték. Lehet, hogy a helyszínen könnygáz okozott sérüléseket, nem lövések.

Bogár Zsolt Sport

Horvátország - Spanyolország: 2-1

A horvátok Perisic góljával fordítottak a 87. percben, miközben a törökök kettő nullára vezetnek a csehek ellen. A nap híre: Mivel Gomez góljával a nap első páros találkozóján egy nullra nyertek az északírek ellen a németek, legrosszabb esetben is csoportharmadikként bent vagyunk a 16 között. A C csoport másik meccsén Lengyelország legyőzte Ukrajnát.

hvg.hu Itthon

7 nap - 7 kérdés: Mikor omlott össze Ausztria?

Öröm, mámor, boldog: megverte a magyar válogatott az osztrákokat? De emlékszik még, mikor rúgták a gólokat? Újabb neveket ismert meg az ország azok közül, akik részt vettek Nagy Imre kivégzésének előkészítésében. Megfigyelte, mi lett azokból az emberekből, akik ott voltak? Tudja, mennyi pénzt kell összeszednie, ha ügyes és egy nagy autót szeretne - az MNB támogatásával? Tesztelje, mire emlékszik még az elmúlt hét híreiből.

hvg.hu Itthon

TEK-esek kapcsoltak le egy nyíradonyi stricit – videó

Németországban futtatott magyar lányokat a 32 éves nyíradonyi férfi. A gyanú szerint úgy próbálta leplezni magát, hogy a külföldön dolgoztatott lányok nem neki utalták haza a pénzt, hanem mindig más férfiaknak, és ők adták oda a címzettnek. A futtató múlt csütörtökön került előzetesbe, elfogásáról hétfőn számoltak be a rendőrség oldalán.

NIZS Sport

Foci-Eb 3. nap: A világbajnokok beköszöntek

A németek pont úgy játszottak első Eb-meccsükön, ahogy azt várták tőlük - ezért fizetnek legkevesebbet az ő végső győzelmükért a fogadóirodák. Ez a vasárnap egyik legfőbb tanulsága. Ezen kívül láttunk egy...khm...küzdelmes, meg egy kegyetlenül rossz meccset. Botrány most nem volt, de a fél nap a botrányról szólt.

MTI Világ

Szúrópróbaszerű emissziós mérések a német utakon

Saját mérési technológiát és eszközöket vet be a német közlekedési felügyelet a járművek károsanyag-kibocsátási értékeinek ellenőrzésére - értesült a dpa hírügynökség vasárnap a német szövetségi közlekedési minisztériumtól.

MTI Világ

Átjáróház a német-lengyel határ

Erősödik a Németországba irányuló illegális migráció Lengyelország és Svájc felől - írta a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap.

hvg.hu Sport

Foci-Eb 3. nap: Bemutatkozott egy nagy, és két titkos esélyes - percről percre

Horvátországot, Lengyelországot és Ausztriát mondták a szakírók a foci-Eb nagy talányainak. Mindháromról úgy gondolták, bár kevesen hinnék, de egészen meglepő eredményre képesek. Nos, közülük ketten vasárnap bemutatkoztak. (Az osztrákok majd ellenünk, kedden.) És persze jött Németország, a nagy esélyes is. Végül mindhárom csapat győzött.

1 2 3 4 5 6 7
182
A címlapról ajánljuk