szerző:
hvg.hu

A Harry Potter-univerzumban játszódó film folytatásában egy nagy kedvenc fiatalkorát is bemutatják.

Göthe Salamander kalandjai a húszas évek Amerikájában, vagyis a Legendás állatok és megfigyelésük egy valamelyest megosztó, de azért általában a Harry Potter-rajongókat kielégítő univerzumépítő művelet volt a Warner Bros. stúdiótól, és mindent megtesznek, hogy a folytatásokra is minél többen visszatérjenek.

A már alapból is igen pofás szereplőgárdával rendelkező franchise most újabb nagy fogással büszkélkedhet: a Variety szerint a legutóbb Az ifjú pápa című sorozatban remeklő Jude Law alakítja majd a továbbiakban a fiatal Dumbledore professzort.

Dumbledore alakja épp nemrég került a hírekbe, egy másik castinggal kapcsolatban: kiderült, hogy Ian McKellen is játszhatta volna a professzort Richard Harris halála után, de a színész elmondta, miért utasította vissza az ajánlatot.

Richard Harris és Michael Gambon, mindketten Dumbledore professzor szerepében
©

A Legendás állatok... második része 2018 végén kerül a mozikba.

Kultúra – frissen, első kézből. Kövesse a HVG Kult Facebook-oldalát!

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!