szerző:
hvg.hu

Nagyjából kétszáz résztvevővel kezdődött el szerda délelőtt a Quaestor-károsultak flashmobja a Lánchíd pesti hídfőjénél a brókercég bedőlésének első évfordulóján. A hídra egy molinót is kifeszítettek.

Flashmobot szerveztek a Quaestor-botrány károsultjai szerdára a Lánchíd pesti hídfőjéhez. Kollégánk szerint a 11 órai kezdéskor nagyjából kétszázan álltak a Gresham-palota előtti gyepen, sokan kék esőkabátban, transzparensekkel a kezükben.

Cipőket is elhelyeztek, amelyek azokat a társaikat jelképezik, akik most nem tudtak eljönni.

Később egy kék molinót is kifeszítettek a Lánchídra "Quaestor-gate Nem hagyjuk" felirattal. A feliratot ipari alpinisták helyezték el, a rendőrség eközben átmenetileg lezárta a Lánchidat. A molinót délután 13 óra előtt vették le, akkor is lezárták a hidat egy rövid időre.

©
©
©
©
©
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!