szerző:
hvg.hu

Ki gondolta volna ezt pár évvel ezelőtt?

A felcsúti polgármester a kilencvenes években a Fejér megyei település gázszerelőjeként alapozta meg vagyonát. Kis túlzással azonban céges érdekeltségeinek a száma lassan meghaladja a felcsúti polgárok létszámát.

A Hír Tv újságírója, Oroszi Babett most egy ábrán vázolta fel érdekeltségeinek hálózatát. Van itt minden: a médiavállalkozástól az agrárcégeken át az építőipari vállalatokig, de ingatlanalap, bank és a balatoni kempingek jó része is az üzletemberhez került az elmúlt évben.

Ha az alábbi ábrára kattint, rácsodálkozhat a birodalom ékköveire.


Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!