Elfogták a levideózott mobiltolvajt

2012. október 27., szombat, 17:38 • Utolsó frissítés: 2012. október 27., szombat, 17:47
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Ma hajnalban elfogták a 3-as metrón levideózott telefontolvajt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Videóra vették csütörtök este, ahogy egy férfi a 3-as metrón leszállás előtt a Klinikák megállónál kikapja egy nő kezéből annak mobiltelefonját, majd az ajtók záródása előtt leszállva a metróról elmenekül. Az egyik utas saját mobiltelefonjával rögzítette a történteket, majd felöltötte azt az internetre.

A meglopott nő feljelentést tett az ügyben, amelyhez csatolta a rögzített felvételt is, amelyen a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói felismerték a 28 éves B. Tibort - közölte a rendőrség.

A budapesti férfit október 27-én, szombaton 2 óra 50 perckor barátnője VIII. kerületi lakásában elfogták, majd előállították és gyanúsítottként kihallgatták. B. Tibor elismertea mobillopást, és részletes beismerő vallomást tett egy hasonló módon október 22-én, hétfőn elkövetett bűncselekményről is.

Az Index olvasói arról számoltak be, hogy a férfi ugyanezzel a módszerrel a 9-es buszon nyakból letépve aranyláncot, valamint több mobilt is ellopott már, egyesek pedig úgy tudják, hogy 2007-ben el is ítélték hasonló ügyben.

Az ügyben a további eljárást – a gyanúsított őrizetbe vétele mellett – a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság folytatja lopás vétség elkövetése miatt.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Elfogták a levideózott mobiltolvajt
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X