szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az Országgyűlés elnöke nem igazán költött, nem adósodott el, miközben vagyona szolidan tovább gyarapodott, derül ki Kövér László benyújtott 2015-ös vagyonnyilatkozatából.

Kövér Lászlót látszólag nem érdeklik a világi javak: továbbra is annak a szigetszentmiklósi háznak a tulajdonosa fele részben, ami eddig is a családé volt, és mivel tavalyelőtt cserélte le 2002-ben szerzett Seat Alhambráját egy Skoda Superbre, ha továbbra is ezen az úton halad, egy ideig ebben a vonatkozásban sem várhatunk tőle változást. Pozíciójából következően egyébként gépkocsi-használatra is jogosult, amellett, hogy mobilt és számítógépet is kapott.

©

Megtakarításai közül közel fél-fél millióval ér többet hozománybiztosítása, valamint életbiztosítása, mint amit már tavaly is jelzett. (Ez a kettő együtt több mint 4,8 millió forintot tesz ki), valamint van még 2,5 milliója betéti vagy folyószámlán, ami tavalyhoz képest szintén félmillióval nőtt. Tartozása a házelnöknek nincs. Ezen kívül még diplomáciai kapcsolatainak köszönhetően kapott könyvekről, dísztárgyakról számol be 10 és 100 ezer forint közötti értékben.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!