szerző:
hvg.hu

A főpolgármester a pozitívumokra koncentrálna, és azt ígérte, már nyáron elindulhat a metrószakasz felújítása.

Ahogy arról beszámoltunk, forgalomba állt az első felújított metrószerelvény a 3-as vonalán, és a hónap végéig két további, hat kocsiból álló szerelvényt helyeznek szolgálatba. Természetesen a helyszínen próbálta ki a felújított szerelvényt Tarlós István is, aki a klímát hiányoló kérdésre úgy válaszolt, hogy "évekig soha nem jutott eszembe, hogy kéne ide klíma. Ha most klíma is lenne, lehet megkérdeznék, hogy miért nem kap minden felszálló egy csokor virágot is".

A főpolgármester az átadón azt is elmondta, hogy még idén nyáron elkezdődhet a szakasz felújítása, amely a tervek szerint 2020-ra fejeződhet be teljesen.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!