szerző:
hvg.hu

Az erkölcsi győztesek szerinte az emberek.

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

Nagyon magas a részvétel a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson, ennek máris örül Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszerelnök jelöltje. Facebook posztjában máris győztest hirdetett, igaz, csak erkölcsit.

"A választás erkölcsi győztese már biztosan meg van: a hódmezővásárhelyi emberek, akik a gyűlölet- és félelemkeltő fideszes kampány ellenére elmentek szavazni."

Karácsony "az ország nevében megköszönte, és a legjobbakat reméli. Márki-Zay Péter független jelölt is optimista, azt mondta, 60 százalékos részvétel felett nyerhető a választás. A választásról folyamatosan tudósítunk.

Fizessen elő lapunkra! Most kedvezményesen juthat hozzá csomagunkhoz, amelyben a negyedéves előfizetés mellé megkapja Kornai János Látlelet című könyvét.