szerző:
hvg.hu

Az erkölcsi győztesek szerinte az emberek.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Nagyon magas a részvétel a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson, ennek máris örül Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszerelnök jelöltje. Facebook posztjában máris győztest hirdetett, igaz, csak erkölcsit.

"A választás erkölcsi győztese már biztosan meg van: a hódmezővásárhelyi emberek, akik a gyűlölet- és félelemkeltő fideszes kampány ellenére elmentek szavazni."

Karácsony "az ország nevében megköszönte, és a legjobbakat reméli. Márki-Zay Péter független jelölt is optimista, azt mondta, 60 százalékos részvétel felett nyerhető a választás. A választásról folyamatosan tudósítunk.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!